woensdag 10 juli 2013

Nieuwe Agenda: deel 1

Vorige zomer schreef ik al over mijn zelfgemaakte agenda. Waanzinnig leuk om te maken, maar wel een paar verbeterpuntjes. Zo was de agenda te zwaar geworden, waardoor ik hem niet altijd meenam. Ik ging geen dure Flow agenda kopen, maar van het geld dat deze agenda gekost heeft, had ik wel drie keer een Flow agenda kunnen kopen, haha. En de prints van het papier was soms zo druk, dat ik mijn eigen afspraken niet kon teruglezen. Voor dit jaar dus een ander plan.
Sowieso maak ik nu een agenda tot en met december 2013. Ik heb papier besteld van Marianne Design Old-Fashioned Nursery bij Scrappapier. Fijn alles op A5 formaat. Dit wordt de basis.
Ik wilde de witte kant, waarop de afspraken komen, bestempelen, maar wel zo dat alles goed te lezen zou zijn. Na een paar weken nadenken, kwam ik vandaag via pinterest DE oplossing tegen op het blog van een Finse dame. Ze noemt het zelf Masking Tape Magic.  Hieronder een paar foto's van de eerste pogingen.
Min of meer netjes uitmeten, mocht juist wel een beetje slordig geplakt wat mij betreft.
Helemaal los met mijn nieuwe Tim Holtz stempels in combinatie met wat ik al had.
Daarna tape lospeuteren. Zoals je ziet ging dat niet overal goed. Waarschijnlijk moet ik het papier eerst beter laten drogen. De bladen daarna gingen beter.
De tweede serie.
De derde serie.
Nu dus 9 bladen gestempeld ... van de 25, hahaha. Nou ja, de zon is vandaag toch weer verdwenen en ik ben in de vierde week van mijn verlof .... Ik ben benieuwd hoever ik ga komen voor de bevalling. Ik hou jullie op de hoogte!
2 opmerkingen:

  1. Ik heb 'maar' twaalf kleuren bijbesteld :-))

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ik doe inspiratie op! Superleuk, het is dat ik al een nieuwe heb, maar wellicht voor 2015?! Zat maskingtape in voorraad :)

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje wilt achterlaten.
Dank je wel!