vrijdag 12 juli 2013

Nieuwe Agenda: deel 2

Gisteren heeft een heel lieve vriendin, mijn nieuwste stempels langs gebracht. Vorige week hadden we bij haar thuis een Stampin'up party. Eerst hebben we een leuk doosje geknutseld en met stempels van Stampin'up bewerkt. Daarna heb ik een heel beschaafde bestelling geplaatst, hihi. En nu kon ik deze stempels dus mooi gebruiken in mijn laatste project. Op dit blad heb ik drie van de vier stempels gebruikt.
Gisteren heb ik ook de voor- en achterkant van de agenda gemaakt. Het papier is een combinatie van Eline's Huis en Inkido; dat papier heb ik ook voor het geboortekaartje gebruikt. Alleen zat ik even niet op te letten en vergat ik het beschermde schutblad toe te voegen toen ik de eyelets vast maakten. Verder vind ik het wel goed gelukt.


 
De andere bladen zijn inmiddels ook af. Die wil ik als laatste nog even delen. Ik heb alle stempels die ik heb, door elkaar gebruikt per blad.
De stempels die ik onder andere heb gebruikt, zijn van Eline's Huis; Teatime en Airmail.  
Ik ben heel erg fan van de stempels van Tim Holtz! Mijn nieuwste aankopen zijn Cling Stamps; Boundless Flight, Heartfelt en Seamless Experience.
 Maar ook uit de Tim Holtz collectie heb ik Clear stamps gebruikt; Purely Random, Playful Journey en Urban Grunge.
 Clear Art Stempels; Altered Art - Hero Arts; Make you happy. Maar ook stempels van de Action worden enthousiast gebruikt, haha.
Ik wilde toch deze Tim-stempels ook nog even gebruiken, dus heb ik nog een blad voor notities gemaakt. Deze komt achterin de agenda.
Ik heb voornamelijk Distress inkt, dus daar is alles mee gestempeld. Vanavond heb ik alle data en weeknummers erin gestempeld. Maar daar later foto's van, gemaakt met goed daglicht. En nu is mijn agenda zo goed als klaar. Heel fijn. Het weer schijnt beter te worden, dus ik wens jullie allemaal een plezierig en zonnig weekend!


2 opmerkingen:

 1. Hoi Floor, wat leuk dat je een berichtje op m'n blog hebt achtergelaten. Ik had al eerder willen reageren, maar was op vakantie en met de combi tablet van manlief plus de slechte wifi lukte dat niet helaas. Ben erg benieuwd hoe je party was, SU is geweldig ;) Wat heb je een ontzettend leuk blog, ga je meteen volgen. Groetjes Anne-Marie (annemariejeukenvissers@yahoo.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Floor,

  Ook ik ben helemaal ''in to'' zelf een agenda maken geraakt. Vorig jaar helemaal zelf gemaakt. Op pinterest kun je deze bekijken.
  Afgelopen week ben ik aan een nieuwe agenda begonnen voor het volgend jaar 2014 op basis van een agenda 2013 die ik in de uitverkoop voor de helft van het geld heb gekocht. Ik heb er nog wat werk mee te verzetten maar heb er veel plezier aan. Ik recycle daarmee alle mooi plaatjes, prints, foto's, quote's, enz. enz. uit tijdschriften (mijn andere hobby ;-))/ Ik vond het zonde de tijdschriften met zoveel moois zo maar weg te gooien. Zodoende ben ik gaan surfen voor ideeen om deze te recyclen. Ik ontdekte art journaling en mixed media en pas dit nu toe in mijn agenda. Via pinterest kwam ik uiteindelijk met wat doorklikken ook op juw blog terecht en ik vond je agenda zeker geslaagd! Veel plezier er mee en succes verder met je blog die ik nog verder zal gaan bekijken ;-).

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje wilt achterlaten.
Dank je wel!