vrijdag 28 juni 2013

Geboortekaartjes

Zó, das lang geleden! Ik ben de afgelopen maanden met van alles druk geweest. Maar het belangrijkste was wel, dat we een nieuw gezinlid hopen te verwelkomen. Ik ben namelijk 37 weken zwanger! Ik ben nu twee weken met verlof en ik geniet er echt van.

Mijn huidige creatieve project is het zelf maken van de geboortekaartjes. Zestig stuks. Soms denk ik wel eens; Waar ben ik aan begonnen?! En ... Als ze maar op tijd af zijn!  Maar.... het is waanzinnig gaaf om te doen. Alles gaat in grote hoeveelheden. De binnenkant heb ik zelf gestempeld, met een combinatie van alle stempels die ik heb. Dat heb ik in de meivakantie gedaan. Hier was ik op de helft.

Vanochtend heb ik op de vlaggetjes van de voorkant van het kaartje de letters gestempeld. Gisteren had ik de vlaggetjes al door de BigShot gehaald. Wat een heerlijke machine is dat toch!

Aan de binnenkant komt de reiswieg van Marianne Design. Het was wel even zweten, voordat ik in de gaten had, hoe ik dat het mooist kon doen. Vanmiddag op internet de Gouden Tip gevonden: Leg er een stukje huishoudfolie tussen. Wauw!!! Alle lelijke reiswagens die ik al gemaakt had, heb ik weggegooid en nu ga ik als een trein. Nog twintig te gaan.
Ik zal het kaartje plaatsen als onze dochter geboren is. Maar ik beloof niks. Hoewel, misschien is wel lekker om te even tussendoor te kunnen doen. Ik heb nog geen idee wat me te wachten staat, hahaha.
De komende tijd zal ik mijn blog wat bijwerken met leuke activiteiten van de afgelopen tijd.

1 opmerking:

  1. wat een leuk nieuws Floor! Proficiat en geniet ervan;0) gaaf dat je zelf de geboortekaartjes maakt!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje wilt achterlaten.
Dank je wel!