donderdag 31 december 2015

BlogHop Team Utopia 2015


Spannend, mijn eerste bloghop! In deze bloghop laten we de producten uit de nieuwe lente/zomer catalogus zien. Leuk voor mij om eens een kijkje te nemen bij andere teamleden van Team Utopia. Onder de projecten nog wat informatie over mijzelf, mocht je interesse hebben.


Omdat ik mensen op een persoonlijke manier wil uitnodigen voor een workshop of party, heb ik een kaart bedacht met veel verschillende sets. De meeste stempels komen uit de stampset A Nice Cuppa. In de catalogus heeft deze set vrolijke zomerse kleuren, maar dat vond ik nu nog niet passend. Vandaar mijn keuze Cherry Cobler te gebruiken naast de kleuren Crumb Cake en Blushing Bride. De stempel op de theepot komt uit de set Balloon Celebration.

De stempel op de voorkant komt uit de catalogus van 2015-2016.
De stempelset heet You're so sweet.


Op de twee vakjes op de zijflappen heb ik stempels van Timeless Textures gebruikt.

Bij deze stempelset horen de Cups and Kettle Framelist Dies. Deze zijn zó leuk.
De theepot is hier ook mee gemaakt.


De labels heb ik gemaakt met de set Balloon Party.
Die kan iemand zelf gebruiken voor een cadeautje.


De andere set uit de lente / zomer catalogus, die ik graag wil laten zien is Blooming Love. Heel zoete stempels. De voorstelde kleuren, Crumb Cake, Blushing Bride en Rose Red heb ik voor alle drie de projecten gebruikt.
Het idee voor deze kaart komt van Pinterest. De flapjes zijn met de Scalloped Tag Topper gemaakt. Zó leuk! De kleine hartjes komen van de punch Itty Bitty Accents. Het grote hart komt weer uit de Mini Treat Bag Thinlits, net zoals de banner aan de voorkant van de eerste kaart.


Ik wilde ook nog een doosje maken met de Baker's Box Thinlits. Deze heb ik in dezelfde stijl gehouden door de stempelset Bloomin Love te gebruiken.
Het kleine vlindertje is van de Bitty Butterfly punch.

Om de banner mooi 'uitgeknipt' te krijgen heb ik de Large Numbers Framelits Dies gebruikt.


Ik heb gisteren een map gemaakt om mee te nemen naar een workshop of party. De kaft van de map is een blad geworden waar al mijn nieuwe stempelsets uit de lente/zomer catalogus op staan. Ik vind hem leuk gelukt.Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik gemaakt heb. Mocht je hiervan iets willen bestellen, dan hoor ik het graag.

Het zou leuk zijn als je ook bij de andere leden van Team Utopia wil kijken.
Als je op volgende klikt, ga je naar de blog van  Ingrid
Als je op vorige klikt, ga je naar de blog van Mariska.

http://www.ingreymo.blogspot.nl/

Veel leesplezier nog met deze bloghop.

Hieronder wat uitleg voor de leden uit team Utopia die denken; 'Floor... wie is dat en waar komt zij ineens vandaan?' .
Ik ben in de zomer van 2014 bij Bianca van der Meer ingestapt. Toen had ik niet de intentie een heel actieve demo te worden. Dat gevoel is gegroeid door het jaar heen. Daarna was mijn  werk een struikelblok. Nog steeds eigenlijk. Bianca organiseerde om de twee, drie weken avondjes met een klein project om te maken. Tijdens deze avonden raakte ik steeds meer in de ban van Stampin' Up! Bianca heeft mij nooit aangemeld voor de FB pagina en de app groep, omdat ik zelf die behoefte niet had. Inmiddels is Bianca helaas gestopt en is Miranda nu mijn up. Ondertussen heb ik besloten het toch serieus te gaan oppakken. Ik heb bij de bestelling uit de nieuwe catalogus ook bestelfomulieren besteld. Als de zogenaamde stok achter de deur. Mijn doel is om in januari in ieder geval twee workshops of party's te geven.
In het echte leven ben ik docent op een VMBO in Vlaardingen. Ik geef klas 1 en 2 op BBL en KBL les. Veel leerlingen hebben LWOO. Pittige baan, maar een prachtig vak! Mijn vriend  en ik wonen in het centrum van Schiedam en in de zomer van 2013 is Bente, onze dochter geboren. Onze blonde engel met veel krullen komt nog wel eens langs op een foto. Ik hoop dat je zo wat meer over mij te weten bent gekomen. Wellicht komen we elkaar nog eens tegen. Groeten Floor

12 opmerkingen:

 1. Mooie projecten! Vooral je workshop uitnodiging vind ik heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne uiteinde en een goed nieuw jaar toegewenst!!!
  Leuk om je voorbeelden te zien, vooral je ballonnen komen mooi uit zeg ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Floor, wat een leuke bloghop bijdrage heb je gemaakt, Erg mooi hoe je mensen uitnodigt voor een ws.Ik wens jou een goede jaarwisseling en een SUper creatief 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke projecten, je workshopmap vind ik helemaal geweldig. Top ideetje! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk gemaakt Floor, wat ben je lekker creatief bezig geweest, met leuke spulletjes, en wat leuk om mensen persoonlijk uit te nodigen. Fijne jaarwisseling, en een mooi SUper jaar gewenst. Groetjes ,Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk leuk leuk. Vooral die uitnodiging:)
  Een heel fijn, gezond en vooral creatief 2016!!!

  Groetjes, Henriette.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw!! Mijn complimenten. Wat een gave creaties. Ik bruis al van inspiratie, dus geen gebrek, maar anders zou ik na het lezen van deze blogpost absoluut meteen achter mijn knutseltafel kunnen kruipen. Mooi mooi mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk!! Een hele rij en mooie inspiratie!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw ! Dat is ineens raak ! Zo mooi !
  Ik wens je super veel creativiteit in 2016 !!
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo...dat is een werk geweest, en wat een pracht resultaat.
  Ik dacht ook, ballonnen genoeg, maar heb de set ook genomen en gebruikt voor de bloghop.
  Leuke uitwerking en geeft weer inspiratie.
  alle goeds voor 2016

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje wilt achterlaten.
Dank je wel!