dinsdag 3 november 2015

NaNoJouMo - Project Life

Op Facebook werd ik uitgenodigd voor NaNoJouMo?!?! Wat was dat dan, vroeg ik mijzelf af. Ik ben benieuwd of jullie het weten. Na wat rondstruinen bleek het vrij simpel. National Nonstop Journaling  Month. Een idee van Dawn, hier uitgelegd op haar blog. Iris heeft hier op FB een twist aangegeven. Want als drukke moeder en huisvrouw met een vaste baan, heb ik helemaal geen tijd om elke dag uitgebreid met creatieve dingen bezig te zijn. Elke dag 15 minuten moet haalbaar zijn.
Alleen .... ik doe niet aan Art Journals. Maar ik heb nog steeds honderden foto's liggen, geen geintje. Die moeten, eh nee, wil ik heel graag in een Project Life album verwerken. Dus zie daar mijn eigen uitdaging. In de maand november ga ik elke dag 15 minuten aan mijn Project Life album werken.

Vorige week had ik al foto's uitgezocht op de computer, geordend in mapjes en laten afdrukken. Honderd foto's alleen van 2015. Oeps! Ik heb ook nog een stapel liggen van Bente haar eerste jaar. En een stapel met foto's voordat Bente er was. Dat zijn er beduidend minder, haha. Genoeg foto's dus om mee te beginnen.

Zondag, 1 november, ging ik beginnen. Maar ... op de afgedrukte foto's stonden geen data. Daar gingen mijn 15 minuten. En ik voelde me niet lekker, dus de start was maandag. Omdat ik nog zieker wakker werd op maandag heb ik me ziek moeten melden. Ik sta voor de klas en als je niet 100% kan concentreren, kan je zeker geen les geven.
Maar aan mijn eettafel zitten en foto's sorteren gaat best wel. Die 15 minuten waren ook niet zo noodzakelijk, dus ik ben fijn creatief bezig geweest. Kwam zowel mijn hoofd als mijn lijf van tot rust. En dat is toch nodig om beter te worden.

Dit is de First Page. Ik vind hem echt heel gaaf geworden.Daarna ben ik begonnen met 2015, januari en februari. Met de pagina van januari wil ik meedoen aan Scrapuitdaging 29 van Cards en Scrap Challengeblog.  De opdracht is: Voeg pijlen toe op je Scrap of PL-layout.


Vandaag ben ik ook nog thuis. Ga ik straks aan 2015 maart beginnen.

Even zakelijk: Stampin' Up! verkoopt ook veel spullen voor Project Life. Mocht je zelf een eigen Project Life album willen beginnen, hoop ik dat je mij weet te vinden. We kunnen hier tijdens een party of workshop mee aan de slag gaan.
5 opmerkingen:

 1. leuke layout en ook leuk om te zien dat je Su voor je Pl gebruikt.
  Hoop dat je, je voornemen kan volhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk leuk leuk
  er is ook van alles op te zien. heerlijk he om pl te doen ? ikzelf vind het in ieder geval super om weer terug te bladeren na een jaar druk ermee bezig te zijn geweest.
  super dat je meedoet bij cards and scrap

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf gedaan!
  Bedankt voor het meedoen met Cards& Scrap.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk een pl-layout!Jr ben erg creatief bezig zeg met die pijlen! Gezellig dat je meedoet met de scrapuitdaging van C&S!
  Groetjes Minke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk een pl-layout!Jr ben erg creatief bezig zeg met die pijlen! Gezellig dat je meedoet met de scrapuitdaging van C&S!
  Groetjes Minke.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje wilt achterlaten.
Dank je wel!