woensdag 23 september 2015

#XenosMeubel

Gelukkig krijg ik altijd de folders binnen. Er stond namelijk een leuke winactie in de Xenos folder. Pimp een Xenos meubel of een woonaccessoire. Maak er een foto van en plaats hem op Instagram. Je maakt kans op een cadeaukaart. Komt dat mooi uit!

Zoals je wellicht eerder gelezen hebt, zijn wij sinds mei 2015 de trotse bezitters van een klein vakantiehuisje op de camping. Het is zo klein dat er geen echte badkamer is. Ook een wastafel ontbreekt. Op de foto hierboven zie je een halletje wat ook dienst doet als doucheruimte. Wij noemen het sjiek kamperen en het is geen enkel probleem. Tandenpoetsen kan ook in de keuken. Maar waar laat je dan de tandenborstels en pasta, deo's en andere verzorgingsproducten? Dit zit thuis in een kastje boven de .... wastafel. Ik ben een lensdrager en ik wilde ook heel graag een spiegeltje.

Ik ging op zoek naar een kastje met een spiegeltje en liefst haakjes waar de hand- en theedoek aan kon hangen. Er is een  'muurtje' tussen de keuken en de douche waar hij kon hangen, maar dat was smal. Veel kastjes pasten niet, omdat ze te breed waren. Tot ik bij de Xenos, dit kastje tegenkwam. Het was precies wat ik zocht en ... in de uitverkoop!

Ik heb met mintgroene verf de deurtjes geverfd en een ontbrekend haakje vervangen door een grote Ikea haak.Ik ben er zo blij mee!

1 opmerking:

Fijn dat je een berichtje wilt achterlaten.
Dank je wel!