zondag 27 januari 2013

Goed gelukte taarten

In de zomer was ik voor het laatst creatief met taart en cupcakes geweest. En ik had eigenlijk  niet veel nieuwe zin. Tot ik een opdracht van een vriendin kreeg voor haar zusje. Heftig verhaal: zusje heeft anderhalf jaar geleden een zwaar auto ongeluk gehad en lag zwaar in de kreukels. Haar doel was ooit weer op hakken te kunnen lopen. Na operaties en veel revalidatie is ze weer op de been. Rianne 2.0 noemt ze zichzelf. Om dit alles te vieren organiseerde ze een feestje en haar zus, mijn vriendin, wilde daar met een taart verschijnen. Nou een taart werd het! Voor mij weer een nieuwe uitdaging én niet geheel onbelangrijk;
mijn taarten-mojo was weer terug!
 

Ik was zo lekker bezig geweest, dat er nog wel iets bij kon. Ik had een collega beloofd een taartje te maken, omdat ze iets voor me gedaan had. Deze is heel schattig geworden.


En het weekend daarna was mijn zwager jarig. Hij laat iedere keer héél nadrukkelijk vallen dat een bosvruchten taart hem zó lekker lijkt. Hij is een schat en ik zat er goed in, dus heb ik een simpel, maar lekker taartje voor hem gemaakt. Klein grapje: hij is jarig op 3 februari en hij werd 32.


Wellicht in april nog een groot angry birds project. Kijk er nu al naar uit!

2 opmerkingen:

Fijn dat je een berichtje wilt achterlaten.
Dank je wel!